19.02.18r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, pasztetem drobiowym, ogórkiem świeżym, bawarka.
II Śniadanie: Drożdżówka, mleko, owoc
Obiad: Zupa-Kapuśniak na mięsie z warzywami i zieleniną. Makaron z sosem pomidorowym, sok owocowy.
20.02.18r. WTOREK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, pomidorem, herbata owocowa.
II Śniadanie: Kaszka manna z musem malinowym, chrupki kukurydziane.
Obiad: Zupa-Krem brokułowy z warzywami i zieleniną. Karkówka smażona, ziemniaki z koperkiem, surówka porowa, kompot.
21.02.18r. ŚRODA
Śniadanie: Płatki mieszane na mleku, bułka zwykła i ciemna z masłem, herbata cytrynowa.
II Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, rzodkiewką, herbata, owoc.
Obiad: Zupa-Grochowa na mięsie z warzywami i zieleniną. Placki ziemniaczane z cukrem trzcinowym, woda.
22.02.18r. CZWARTEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, powidłami śliwkowymi, mleko.
II Śniadanie: Ćwibak z masłem, herbata owocowa, owoc.
Obiad: Zupa-Krem z białych warzyw z zieleniną. Kotlet drobiowy, ziemniaki z koperkiem, królewski bukiet warzyw gotowany, sok owocowy.
23.02.18r. PIĄTEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, serkiem almette, pomidorem, herbata.
II Śniadanie: Jogurt owocowy, biszkopty, owoc.
Obiad: Zupa-Buraczkowa zabielana z makaronem, warzywami i zieleniną. Jajko sadzone, ziemniaki z koperkiem, mizeria z ogórka świeżego, sok owocowy.