22.04.19r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie:
II Śniadanie: PONIEDZIAŁEK WIELKANOCNY
Obiad:
23.04.19r. WTOREK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, serem żółtym, herbata cytrynowa.
II Śniadanie: Budyń waniliowy z sokiem owocowym.
Obiad: Zupa-Brokułowa z warzywami i zieleniną. Pierogi z truskawkami i masełkiem, sok owocowy.
24.04.19r. ŚRODA
Śniadanie: I Śniadanie: Płatki mieszane na mleku, bułka zwykła i ciemna z masłem, herbata.
II Śniadanie: II Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, ogórkiem świeżym, bawarka, owoc.
Obiad: Zupa-Krem z zielonego groszku z warzywami i zieleniną. Kotlet schabowy, ziemniaki z koperkiem, buraczki gotowane, sok.
25.04.19r. CZWARTEK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pastą rybną z tuńczyka, rzodkiewką, herbata.
II Śniadanie: Jogurt owocowy, paluszki juniorki, owoc.
Obiad: Zupa-Kapuśniak na mięsie z warzywami i zieleniną. Ryż gotowany z musem jabłkowym, woda.
26.04.19r. PIĄTEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, serkiem kanapkowym, pomidorem, herbata owocowa.
II Śniadanie: Bułka mleczna z masłem, kakao, owoc.
Obiad: Zupa-Krem kalafiorowy z warzywami i zieleniną. Paluszki rybne, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, kompot.