23.04.18r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, serkiem almette, rzodkiewką, herbata owocowa.
II Śniadanie: Kiełbaska grzana z ketchupem, bułka z masłem, bawarka, owoc.
Obiad: Zupa-Pomidorowa na mięsie z makaronem, warzywami i zieleniną. Jabłka zapiekane w cieście naleśnikowym, woda.
24.04.18r. WTOREK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, ogórkiem świeżym, herbata cytrynowa.
II Śniadanie: Kisiel truskawkowy, ciastka be-be, owoc.
Obiad: Zupa-Krem z białych warzyw z zieleniną. Klopsy smażone, ziemniaki z koperkiem, marchewka z groszkiem gotowana, kompot.
25.04.18r. ŚRODA
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, wędliną, pomidorem, sałatą, kakao.
II Śniadanie: Deser Monte, chrupki kukurydziane, owoc.
Obiad: Zupa-Krupnik na mięsie z warzywami i zieleniną. Kluski pszenne z boczkiem, kapusta kiszona gotowana, sok owocowy.
26.04.18r. CZWARTEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, powidłami śliwkowymi, mleko.
II Śniadanie: Ćwibak z masłem, herbata owocowa, owoc.
Obiad: Zupa-Żurek z białą kiełbasą, jajkiem, warzywami i zieleniną. Makaron z sosem pomidorowym, sałata, sok owocowy.
27.04.18r. PIĄTEK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pastą rybną z tuńczyka, rzodkiewką, herbata.
II Śniadanie: Drożdżówka, kakao, owoc.
Obiad: Zupa-Grochowa na mięsie z warzywami i zieleniną. Jajko sadzone, ziemniaki z koperkiem, mizeria z ogórka świeżego, kompot.