18.02.19r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, pasztetem drobiowym, pomidorem, herbata.
II Śniadanie: Ćwibak z masłem, kakao, owoc.
Obiad: Zupa-Kapuśniak na mięsie z warzywami i zieleniną. Naleśniki z serkiem waniliowym, woda.
19.02.19r. WTOREK
Śniadanie: Płatki mieszane na mleku, bułka zwykła i ciemna z masłem, herbata cytrynowa.
II Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, ogórkiem świeżym, herbata, owoc.
Obiad: Zupa-Krem pieczarkowy z warzywami i zieleniną. Kurczak smażony, ziemniaki z koperkiem, buraczki gotowane, kompot.
20.02.19r. ŚRODA
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, wędliną, rzodkiewką, herbata owocowa.
II Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z nutellą, mleko, owoc.
Obiad: Zupa-Kalafiorowa z koperkiem. Klopsy gotowane w sosie pomidorowym, kopytka, surówka z kapusty kiszonej, sok owocowy.
21.02.19r. CZWARTEK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pastą rybną z tuńczyka, ogórkiem świeżym, bawarka.
II Śniadanie: Chałka z masłem, kakao, owoc.
Obiad: Zupa-Żurek z białą kiełbasą, jajkiem, warzywami i zieleniną. Pierogi z truskawkami i masełkiem, sok owocowy.
22.02.19r. PIĄTEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, pastą jajeczną ze szczypiorkiem, herbata.
II Śniadanie: Danonki, chrupki kukurydziane, owoc.
Obiad: Zupa-Krem z zielonego groszku z warzywami i zieleniną. Paluszki rybne, ziemniaki z koperkiem, królewski bukiet warzyw gotowany, kompot.