17.09.18r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, ogórkiem świeżym, herbata owocowa.
II Śniadanie: Kisiel cytrynowy z brzoskwiniami, chrupki kukurydziane.
Obiad: Zupa-Ogórkowa na mięsie z warzywami i zieleniną. Pierogi z serem i masełkiem, sok owocowy.
18.09.18r. WTOREK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, dżemem truskawkowym, mleko.
II Śniadanie: Sałatka owocowa, paluszki juniorki.
Obiad: Zupa-Krem pomidorowy z warzywami i zieleniną. Klopsy smażone, ziemniaki z koperkiem, buraczki gotowane, kompot.
19.09.18r. ŚRODA
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, rzodkiewką, herbata cytrynowa.
II Śniadanie: Serek Danio waniliowy, biszkopty, owoc.
Obiad: Zupa-Z żółtej fasolki na mięsie z warzywami i zieleniną. Gulasz wieprzowy z warzywami, makaron gotowany, surówka porowa, sok.
20.09.18r. CZWARTEK
Śniadanie: Płatki mieszane na mleku, bułka zwykła i ciemna z masłem, herbata cytrynowa.
II Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pastą rybną z tuńczyka, pomidorem, herbata, owoc.
Obiad: Zupa-Rosolnik z ryżem, warzywami i zieleniną. Bigos z białej kapusty z kiełbasą, ziemniaki z koperkiem, sok owocowy.
21.09.18r. PIĄTEK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, jajkiem, ketchupem, herbata owocowa.
II Śniadanie: Chałka z masłem, kakao, owoc.
Obiad: Zupa- Krem z kalarepy z warzywami i zieleniną. Paluszki rybne, ziemniaki z koperkiem, królewski bukiet warzyw gotowany, sok owocowy.