24.02.20r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Płatki mieszane na mleku, bułka zwykła i ciemna z masłem, herbata owocowa.(Alergeny:1,7)
II Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, pomidorem, herbata cytrynowa, owoc.(Alergeny:1,7))
Obiad: Zupa-Ogórkowa na mięsie z warzywami i zieleniną. Gulasz wieprzowy, kasza, buraczki gotowane, sok owocowy.(Alergeny:1,9)
25.02.20r. WTOREK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, rzodkiewką, sałatą, herbata cytrynowa.(Alergeny:1,7)
II Śniadanie: Chruściki, mleko, owoc.(Alergeny:1,7)
Obiad: Zupa-Krem z zielonego groszku z warzywami i zieleniną. Karkówka smażona, ziemniaki z koperkiem, mizeria z ogórka świeżego, kompot. (Alergeny:1,7,9)
26.02.20r. ŚRODA
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pastą rybną z tuńczyka, ogórkiem kiszonym, herbata.(Alergeny:1,4,7)
II Śniadanie: Danonki, chrupki kukurydziane, owoc.(Alergeny:1,7)
Obiad: Zupa-Pomidorowa z ryżem, warzywami i zieleniną. Ser biały(gziczek) ze szczypiorkiem, ziemniaki, sok owocowy.(Alergeny:1,7,9)
27.02.20r. CZWARTEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, wędliną, ogórkiem świeżym, herbata cytrynowa.(Alergeny:1,7)
II Śniadanie: Budyń waniliowy z jagodami, paluszki juniorki.(Alergeny:1,7)
Obiad: Zupa-Kalafiorowa na mięsie z warzywami i zieleniną. Fasolka po bretońsku z kiełbasą, bułka, kompot.(Alergeny:1,9)
28.02.20r. PIĄTEK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, jajkiem, sałatą, bawarka.(Alergeny:1,3,7)
II Śniadanie: Jogurt grecki z owocami suszonymi, herbatniki be-be.(Alergeny:1,3,7)
Obiad: Zupa-Krem brokułowy z warzywami i zieleniną. Ryba smażona w cieście naleśnikowym, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, sok.(Alergeny:1,4,9)