25.06.18r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, serkiem topionym, szczypiorkiem, herbata.
II Śniadanie: Owoce egzotyczne, paluszki juniorki.
Obiad: Zupa-Grochówka na boczku z zieleniną. Placki ziemniaczane z cukrem trzcinowym, woda.
26.06.18r. WTOREK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, rzodkiewką, herbata owocowa.
II Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z nutellą, kakao, owoc.
Obiad: Zupa-Krem z kalarepy z warzywami i zieleniną. Roladki ze schabu, młode ziemniaki z koperkiem, buraczki gotowane, kompot.
27.06.18r. ŚRODA
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, wędliną, pomidorem, herbata cytrynowa.
II Śniadanie: Deser Monte, chrupki kukurydziane, owoc.
Obiad: Zupa-Rosolnik na mięsie z warzywami i zieleniną. Klopsy mielone, młode ziemniaki z koperkiem, surówka porowa, sok owocowy.
28.06.18r. CZWARTEK
Śniadanie: Płatki mieszane na mleku, bułka zwykła i ciemna z masłem, herbata miętowa.
II Śniadanie: Ćwibak z masłem, kakao, owoc.
Obiad: Zupa-Krem szparagowy z warzywami i zieleniną. Risotto mięsno-warzywne z ryżem, sok owocowy.
29.06.18r. PIĄTEK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pastą rybną z tuńczyka, ogórkiem świeżym, bawarka.
II Śniadanie: ChałkSerek Danio waniliowy, ciastka, owoc.
Obiad: Zupa-Wiosenna na mięsie z warzywami i zieleniną. Jajko sadzone, młode ziemniaki z koperkiem, fasolka żółta gotowana, kompot.