20.01.20r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, serkiem topionym, rzodkiewką, herbata owocowa.(Alergeny:1,7)
II Śniadanie: Danonki, herbatniki be-be, owoc.(Alergeny:7)
Obiad: Zupa-Krem brokułowy z warzywami i zieleniną. Karkówka smażona, ziemniaki z koperkiem, surówka porowa, kompot.(Alergeny:1,7,9)
21.01.20r. WTOREK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, ogórkiem świeżym, herbata cytrynowa, herbata cytrynowa.(Alergeny:1,7)
II Śniadanie: Rogal mleczny z masłem, kakao, owoc.(Alergeny:1,7,8)
Obiad: Zupa-Pomidorowa na mięsie z ryżem, warzywami i zieleniną. Kluski pszenne z boczkiem, kapusta kiszona gotowana, sok owocowy. (Alergeny:1,3,7,9)
22.01.20r. ŚRODA
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, wędliną, pomidorem, bawarka.(Alergeny:1,7)
II Śniadanie: Jogurt owocowy, paluszki juniorki, owoc.(Alergeny:1,7)
Obiad: Zupa-Wiosenna na mięsie z zieleniną. Kotlet schabowy, ziemniaki z koperkiem, buraczki gotowane, kompot.(Alergeny:1,3,7,9)
23.01.20r. CZWARTEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, powidłami śliwkowymi, mleko.(Alergeny:1,7)
II Śniadanie: Kisiel cytrynowy, chrupki kukurydziane, owoc.(Alergeny:1)
Obiad: Zupa-Krem z kalarepy z warzywami i zieleniną. Klopsy gotowane w sosie koperkowym, ziemniaki, mini marchew gotowana, sok owocowy. (Alergeny:1,3,7,9)
24.01.20r. PIĄTEK
Śniadanie: Płatki mieszane na mleku, bułka zwykła i ciemna z masłem, herbata cytrynowa.(Alergeny:1,7)
II Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, pastą rybną z tuńczyka, pomidorem, herbata owocowa, owoc.(Alergeny:1,4,7)
Obiad: Zupa-Buraczkowa zabielana na mięsie z makaronem, warzywami i zieleniną. Ryż gotowany z musem jabłkowym, sok owocowy.(Alergeny:1,3,7,9)