16.09.19r. PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, serkiem topionym, szczypiorkiem, herbata owocowa.
II Śniadanie: Rogal mleczny z masłem, mleko, owoc.
Obiad: Zupa-Krem kalafiorowy z warzywami i zieleniną. Karkówka smażona, ziemniaki z koperkiem, surówka porowa, kompot.
17.09.19r. WTOREK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, wędliną, ogórkiem świeżym, herbata cytrynowa.
II Śniadanie: Danonki, chrupki kukurydziane, owoc.
Obiad: Zupa-Pomidorowa na mięsie z ryżem, warzywami i zieleniną. Kluski pszenne z boczkiem, kapusta kiszona gotowana, sok owocowy.
18.09.19r. ŚRODA
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, wędliną, pomidorem, bawarka.
II Śniadanie: Sałatka owocowa, biszkopty.
Obiad: Zupa-Wiosenna na mięsie z warzywami i zieleniną. Kotlet schabowy, ziemniaki z koperkiem, buraczki gotowane, kompot.
19.09.19r. CZWARTEK
Śniadanie: Bułka zwykła i ciemna z masłem, powidłami śliwkowymi, mleko.
II Śniadanie: Kisiel cytrynowy, paluszki juniorki, owoc.
Obiad: Zupa-Krem z kalarepy z warzywami i zieleniną. Klopsy gotowane w sosie koperkowym, ziemniaki, marchewka z groszkiem gotowana, sok owocowy.
20.09.19r. PIĄTEK
Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem, jajkiem, ketchupem, sałata, herbata owocowa.
II Śniadanie: Babka poznańska, mleko, owoc.
Obiad: Zupa-Buraczkowa zabielana na mięsie z makaronem, warzywami i zieleniną. Ryż gotowany z musem truskawkowym, woda.